Projektet – et midlertidigt socialt system

Samarbejdsplanlægning er en social metode til projektplanlægning, og fokuserer på deling, gennemsigtighed og kommunikation til at opnå optimal udførelse.

Start dit projekt nu, det tager kun et øjeblik at komme i gang!

 

Projektet – et midlertidigt socialt system

Projectplace definerer et projekt som et midlertidigt socialt system, der omfatter kommunikation mellem projektets medlemmer og øvrige interessenter.

Engagementet er meget stærkere og involveringen meget større, når informationer er gennemsigtige, og når deling, feedback og ros, er en naturlig del af projektledelsen.

”Projektsamarbejde handler om mennesker, og vi har derfor sat alle sejl til for at udvikle et online-værktøj, der er så socialt som muligt.”
– Johan Zetterström, adm. direktør, Projectplace. 

 

Planlæg løbende

Projectplace opmuntrer til rullende planlægning. Det handler om at planlægge projektet løbende eller i faser, efterhånden som projektet skrider frem, i stedet for at hænge fast i en komplet og låst plan før projektstart. Opbygning af planen over tid, efterhånden som projektets detaljer står mere klart, er den nye standard inden for moderne projektledelse.

Samarbejdsplanlægning

Samarbejdsplanlægning involverer interessenter og øger chancerne for, at et projekt bliver vellykket. De sociale funktioner i Projectplace hjælper alle involverede til et bedre forståelse af, hvad projektet handler om, hvilket øger involvering, engagement og produktivitet.

 

Planning in a great way

Start dit projekt nu, det tager kun et øjeblik at komme i gang!