Kanban tavler

Engager dit team med fleksible Kanban tavler og få overblik over projektets udvikling - hvor som helst og når som helst.

 

Prøv gratis i 30 dage, det tager kun et øjeblik at komme i gang!

Mere end 1 million registrerede brugere i mere end 200.700 projekter

Projektstyringsværktøjer i Projectplace

Oplev Kanban

Et Kanban tavle er en visuel fremstilling af arbejdsprocessen, hvor et kort illustrerer en arbejdsopgave. Hvert trin i arbejdsprocessen illustreres af en kolonne, som teamet har defineret. I løbet af processen kan den ansvarlige for den pågældende arbejdsopgave flytte sit kort mellem kolonnerne med træk-slip-funktionen. Tjeklister på kortene hjælper dig med at strukturere de forskellige punkter du har brug for at fuldføre, før du flytter kortet til "Afsluttet".

Den visuelle og transparente måde at arbejde på giver et godt overblik og øger teamets motivation og engagement. Desuden letter Kanban opfølgningen af projektets leverancer. Projektledere og interessenter kan nemt få information om status på projektleverancer igennem hele projektet – uden at drukne i detaljer.

Arbejdet med tavler fremmer fleksibiliteten og gør det lettere at prioritere opgaver og ændre planerne efter behov. Kanban tavler er ideelle til Scrum-projekter.

Lær at arbejde med opgavehåndtering på et Kanban tavle.

Kommuniker på et Kanban-board

Kommunikation er afgørende for ethvert projekt, og mange projektteams diskuterer projekter og opgaver på e-mail. Men det skader projektet, når dialogen havner i de enkeltes indbakker, og nye projektmedlemmer mangler en samlet oversigt over hele projekthistorikken.

Med Projectplace online Kanban føres samtaler der, hvor de er relevante. Sammen med arbejdsopgaverne er projektdialogen nem at spore, når der er brug for det, og det hele ligger sikkert i skyen.

 

Alt på ét sted

Projectplace Kanban tavler gør planlægningen meget visuel og knytter den direkte til projektets udførelse. Imens tavlerne giver projektteams fuldt overblik over, hvem der gør hvad, giver Gantt-visualisering interessenter mulighed for at holde styr på de planlagte projektleverancer. Med Kanban tavler og det digitale Gantt-diagram kan projektledelsen automatisk se og analysere de daglige fremskridt uden at skulle ulejlige teamet med yderligere rapportering.

Projectplace’s funktion til dokumenthåndtering fungerer gnidningsløst sammen med Kanban tavler. Projektmedlemmer kan sikkert vedhæfte relevante filer direkte til kortene på tavlen. Det giver nem adgang, enten fra en pc, fra en Dropbox-, Box- eller Google Drive-konto, eller fra dokumentarkivet i Projectplace Enterprise.

 

AEG

Med vores projektteams, som er spredt over hele verden i forskellige tidszoner, er Kanban tavler et uvurderligt værktøj. De giver et produktivitetsniveau, som ikke ville være muligt med fysiske tavler.

David Prescott, Global IT Project Manager hos AEG Power Solutions

 

Brug Kanban på din iPhone, iPad eller Android

Håndter dine projekter, når det passer dig, uanset om du er på arbejdet, hjemme eller på farten. Med Projectplace-appen til iOS og Android har du adgang til Kanban tavler direkte fra din enhed.

Få mere at vide og download vores mobile appsWant to learn more about Kanban boards?

Below we've gathered our most popular ebooks and webinars.
Go and have a look and learn why Kanban boards could help you and your organization to succeed with your work an projects.

Your guide to Kanban boards

Explore how Kanban boards can improve both individual performances and the management of projects by bringing clarity and simplicity to processes.

Read more and download ebook

PM’s Guide to Getting Things Done

Three project management experts will give you hands-on tips on how to set goals, organize teamwork, and measure success.

Read more and download ebook

Project Management with Kanban 2.0

Watch this on-demand webinar and learn how Kanban boards goes beyond setting goals and getting things done.

Read more and watch recorded webinar

Project Management with Kanban: from Basics to Metrics

Watch this on-demand webinar and learn how you can implement Kanban boards with your teams to improve project success.

Read more and watch recorded webinar

Start en 30-dages prøveperiode

  • Få tingene gjort med Gantt og Kanban
  • Hold styr på dine aftaler med en personlig huskeliste
  • Kom af med rod i dine e-mails, og saml dit arbejde og dine diskussioner på ét sted

Mangler du versionskontrolleret dokumenthåndtering samt avanceret projektstyring og -rapportering? Prøv denne løsning med mange andre fordele i den gratis prøveversion af Projectplace Enterprise.