Projektporteføljestyring

 

Tag kontrol over din projektportefølje, og gør de rigtige ting på den rette måde.

Vi opfylder dine behov

Et grundlæggende værktøj eller mere avancerede funktioner i tillægsydelsen Projectplace eXtended? Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dine behov.

Kontakt mig

Fordele ved projektporteføljestyring

Ved at bruge projektporteføljestyring (PPM-værktøj) kan ledelsen følge status på alle projekter, analysere, prioritere, følge op og sikre, at ressourcer bruges optimalt.

  • Hold kursen mod overordnede virksomhedsmål, og vær sikker på at gøre de rigtige ting. 
  • Skab værdi inden for udfordrende økonomiske og ressourcemæssige rammer.
  • Reducer overforbrug med mere præcise omkostningsberegninger for projekter.
  • Nedbring antallet af administrative opgaver ved at samle data i et værktøj, der fremmer gennemsigtighed og samarbejde. 

Med projektporteføljestyringen i Projectplace har du fuld kontrol over din virksomheds projekter, så du sikkert og med stor succes kan styre organisationen i den rigtige retning.

Porteføljestyring – Projectplace
Projektporteføljestyring i Projectplace

Begynd at samarbejde nu!

  • Ingen installation
  • Ingen binding
  • Ingen kreditkort

Direkte adgang til projektdata

Hurtig adgang til oplysninger gør planlægning og beslutningstagning mere effektiv. Brugen af styringsværktøjer til projektudførelse fremmer gennemsigtighed, strømliner dine data og forbedrer teamsamarbejdet – alt sammen centrale elementer i en vellykket håndtering af mange projekter.

"Det vi søgte i et værktøj til ledelse af mange projekter, var ægte gennemsigtighed og rapportering, der ville holde interessenter engagerede og opdaterede. Projectplace eXtended giver os det bedste fra begge verdener og gør det muligt for os at afvikle alle vores globale udviklingsprocesser og -projekter fra ét enkelt sted."  
Claus Schmidt, forsknings- og udviklingschef, Secop.
Projektporteføljestyring i Projectplace
Ved at bruge projektporteføljestyring kan ledelsen følge status på alle projekter

Led teamet – ikke kun projektet

Traditionelle PPM-værktøjer fokuserer kun på at lede projekter og glemmer, at det vigtigste for en projektleder er at lede teamet. Projectplaces projektporteføljestyring øger teamets arbejdsindsats med tjenester til teamledelse som f.eks. dokumenthåndtering, onlinemøder og andre værktøjer, der fokuserer på teamsamarbejde.

Forskellige niveauer af projektporteføljestyring

Projectplace opfylder effektivt forskellige krav – fra den omfattende og skalerbare projektporteføljestyring i Projectplace eXtended til en mindre version til mere basale behov inden for projektledelse. Kontakt os, og vi hjælper dig med at finde det rigtige PPM-værktøj til din projektledelse!

Læs mere om projektstyringsværktøjer i Projectplace.

Projectplace eXtended add-on

Tillægsydelsen Projectplace eXtended er en fremragende udvidelse til Enterprise Edition. Det er ikke muligt at teste funktionerne i Enterprise Edition med den gratis prøveversion.

Kontakt os for at få mere at vide: +45 3313 8490

Kontakt mig

Prøv gratis i 14 dage!

Ingen installation. Ingen binding. Ingen kreditkort. Det tager kun et øjeblik at komme i gang!