Projektskabeloner i Projectplace

Med projektskabeloner skal du ikke starte helt forfra med alle nye projekter.

Start din 30-dages gratis Enterprise-prøveperiode

Projectplace bringer teams sammen, så samarbejdet forbedres og tingene bliver gjort. Vores kundeoplevelse:

  • 74 % færre projektforsinkelser
  • 69 % bedre omkostningskontrol
  • 82 % mindre spildtid

Spar tid med projektskabeloner

En projektskabelon er en ramme, der hjælper dig med at komme hurtigt og nemt i gang med nye projekter. Når du bruger en allerede fastlagt projektstruktur, genkender teammedlemmerne metoder, skabeloner og tjeklister, uanset hvilket projekt de arbejder med.

Du kan vælge mellem prædefinerede skabeloner til forskellige projektledelsesmetoder, eller du kan skræddersy dine egne.

Del værdifuld viden

Skab en organisation, hvor projektteams lærer af hinandens erfaringer. Projektskabeloner er en fantastisk metode til at øge effektiviteten, fordi et projektteam kan drage fordel af organisationens samlede viden om projektledelse.

Når dine skabeloner deles med kolleger, kunder og partnere, minimeres den tid og energi, I bruger på at fastlægge fælles arbejdsmetoder.

Skræddersyede projektskabeloner

Hvis du har fundet en effektiv måde at arbejde på i et af dine projekter, kan du ganske enkelt kopiere strukturen og arbejdsmetoden over i en skabelon og genbruge den i kommende projekter. Bruger din virksomhed en bestemt projektmodel, kan du oprette en skabelon baseret på kravene.

Når du opretter din egen projektskabelon, bestemmer du selv, hvilke elementer du vil bruge fra de forskellige værktøjer – f.eks. projektbeskrivelser, projektplan, kontakter, grupper og adgangsrettigheder, dokumentstruktur og/eller dokumentskabeloner.

Ved løbende at forbedre dine projektmetoder og opdatere dine projektskabeloner kan hele projektorganisationen nyde godt af dine erfaringer.

Projektskabeloner til projektmodeller

Projektskabeloner gør det nemmere at implementere projektmodeller i dine projekter. Vælger du en prædefineret model, oprettes skabelonens indhold på basis af den specifikke model.

Projectplace indeholder prædefinerede skabeloner til følgende modeller:

  • Projectbase, en nem projektledelsesmetode udviklet af Baseline Management AB, som kan anvendes til de fleste projekttyper
  • PPS OnLine, en projektledelsesmetode udviklet af Tieto PPS
  • Prince2, en metode til struktureret projektledelse, oprindeligt udviklet af British Central Computer and Telecommunications Agency

Start din 30-dages gratis Enterprise-prøveperiode

Projectplace bringer teams sammen, så samarbejdet forbedres og tingene bliver gjort. Vores kundeoplevelse:

  • 74 % færre projektforsinkelser
  • 69 % bedre omkostningskontrol
  • 82 % mindre spildtid

Mere end 1 million registrerede brugere i mere end 180.000 projekter