Succeshistorier

Vi har i samarbejde med nogle af vores danske kunder udarbejdet nedenstående cases. De danske kunder er dog mange og flere. Eksempelvis: Devoteam Consulting, Energinet.dk, Grontmij-Carl Bro, LM Wind Power, NIRAS, NETS, Nordea, Scan Energi m.fl.

Start dit projekt nu, det tager kun et øjeblik at komme i gang!

 

Ud over nedenstående danske kundecases kan du også se vores kundecases fra andre lande: Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Øvrige Europa

Carlsberg brugte Projectplaces cloudbaserede værktøjer til projektet ZORBA - et af Danmarks største automatiseringsprojekter - der skulle resultere i en ny softwareløsning til håndtering af 12.000 ventiler og pumper. ”Det gik over al forventning. Ved at bruge Projectplace har vi sparet et helt mandeår i projektet,” siger Kim Christensen, Senior Project Manager hos Carlsberg.

Læs kundecase

Ifølge Rickard Bäcklin, adm. direktør for B2B-virksomheden Hilanders, bør flere kommunikationsvirksomheder arbejde mere gennemsigtigt og benytte moderne interaktion med deres kunder. På den måde får alle projektets deltagere adgang til den samme koordinerede og opdaterede information, samt mulighed for at tilføje nye projektdeltagere med et enkelt tryk på en knap. (In English)

Læs kundecase

AEG Power Solutions leder alle sine IT-projekter med Projectplace og udnytter alle systemets funktioner. Med indførelsen af Projectplace kan alle virksomhedens IT-teams i afdelinger over hele verden, som tidligere fungerede som ”spredte teams”, nu danne et global team. (In English)

Læs kundecase

Når konsulentfirmaet PeakVantage guider sine kunder igennem komplekse overtagelses- og ændringsprocesser, er en af de vigtigste elementer i en vellykket gennemførelse det sociale, cloud-baserede samarbejdsværktøj Projectplace. (In English)

Læs kundecase


E.ONs opførelse af en af verden største vindmølleparker ud for den danske kyst har medført et endnu større fokus på effektivitet. Når samarbejde mellem et utal af leverandører, konsulenter og medarbejdere skal køre som en velsmurt maskine, skal alle have adgang til de samme informationer. (In English)

Læs kundecase

I konsulentbranchen koster hver eneste time penge, og for kunderne er det vigtigt at vide, at alle timer bliver udnyttet effektivt. Både kunden og Mantacores projektteam har adgang til den visuelle tidslinje, så alle kan se, hvad der bliver gjort, og hvad der er planlagt. (In English)

Læs kundecase

Det er vigtigt for ABB at handle hurtigt, hvis virksomhedens IT-systemer bryder ned. ”Hvis et vigtigt IS/IT-system går ned, kan det medføre et fald i produktionen og tab på millioner af kroner, ” siger Mats Granström, IS informationschef i ABB Sveriges CIO-kontor i Västerås. ABB Sverige bruger Projectplace som socialt omdrejningspunkt og center for krisekommunikation. (In English)

Læs kundecase

Det Europæiske Melodi Grand Prix 2012 i Baku i Azerbaijan blev vundet af den svenske sangerinde Loreen med sangen ”Euphoria”. Det betød, at den store begivenhed i 2013 blev afholdt i Malmø. Projectplace sikrede, at musikprojektet kørte glat, og at alle involverede fik de nødvendige informationer, når de havde brug for dem, uanset hvor de befandt sig i verden. (In English)

Læs kundecase


Projectplaces hastighed, brugervenlighed og gennemsigtighed var vigtige elementer, som bidrog til, at projektet blev vellykket. Med Projectplace havde BSkyB ikke alene langt bedre kontrol over versionshåndteringen, men det hjalp dem også med at håndtere ændringer i faciliteterne. (In English)

Læs kundecase

Som leverandør af internetbaserede regnskabssystemer fandt e-conomic et perfekt match i online samarbejdsværktøjet fra Projectplace, da selskabet for alvor ønskede at sætte både in- og ekstern videndeling på kortet.

Læs kundecase

Projectplace gav Sandvik et fælles forum på internettet, hvor alle interne og eksterne grupper af interessenter kunne koordinere og dele vigtige dokumenter på en sikker måde. (In English)

Læs kundecase

Et uafhængigt case study konkluderer, at Cambio Healthcare Systems AB, en af Sveriges største forhandlere af administrative sundhedssystemer, har et ROI på Projectplace på 4,5 gange omkostningen. (In English)

Læs kundecase


Egedal Kommune tog Projectplace i brug i foråret 2011 og har primært anvendt systemets muligheder til at skabe en mere effektiv versions- og opgavestyring samt opfølgning på tværs af kommunens tre lokationer.

Læs kundecase

Eniros produktudvikling i Norden er i vid udstrækning centraliseret, mens interessenter og styregrupper som regel er placeret i de andre nordiske lande. I alt driver Eniro hen ved 50 projekter i fem forskellige lande, gennem Projectplace.

Læs kundecase

Veritech har brugt projektledelse-værktøjet siden 2003. – Jeg bruger Projectplace til alt, siger han. Alle typer projekter, jeg leder, ligger i Projectplace. Det er et utrolig funktionelt projektledelsesværktøj, og jeg har igennem årene set, hvordan brugervenligheden bare er blevet bedre og bedre. (In English)

Læs kundecase

Neumann Bygg AS startede med Projectplace i november 2008, og det har vist sig at være et utrolig nyttigt og omkostningseffektivt værktøj for alle i deres IKT-projekter. Foreløbig bliver 19 projekter håndteret via Projectplace, og den IT-ansvarlige har fuldt overblik over dem alle. (In English)

Læs kundecase


Med Projectplace har EB Kontakt fuld kontrol med et stort fibernetprojekt. Virksomheden har anvendt Projectplace i snart et år og kan ikke forestille sig en hverdag uden. (In English)

Læs kundecase

For os er Projectplace en standardiseret måde at samarbejde på. ”Vi har brug for et virtuelt arbejdssted, hvor vi sammen kan udarbejde tilbud. Det får vi fikst og færdigt hos Projectplace,” siger Tjip Douwstra, afdelingsleder hos Visser & Smit Hanab. (In English)

Læs kundecase

”Den nye måde at arbejde på med Projectplace har gjort dokumenthåndtering enklere og nemmere at forstå. Det betyder, at vi hurtigere og mere effektivt kan udveksle information med vores partnere,” siger Erik van Nistelrooij, Team leader Configuration & Document Management, Stork SP Aerospace. (In English)

Læs kundecase

Et virtuelt arbejdsmiljø, hvor projektledere kan arbejde sammen på et outsourcingprojekt, er helt centralt for KPN. Jo større gruppen er, jo strengere er kravene til informationsudveksling. Projectplace er glimrende til at opfylde disse krav. (In English)

Læs kundecase


Indkøbschefen på DPD GeoPost Deutschland GmbH mener, at Projectplace i høj grad har været pengene værd. ”Ikke mindst på grund af gennemsigtigheden var der færre misforståelser og derfor færre forsinkelser – en konkret fordel.” (In English)

Konsulenthuset LOGISYS A/S valgte i 2005 Projectplace, efter lang tid søgning efter et effektivt projektstyringsværktøj, som kunne optimere processerne og kommunikationen med kunderne. Da de startede, ændrede det virksomhedens måde at arbejde på, og de opnåde mange målbare fordele.

Læs kundecase

Odense Kommune er den største kommune i Region Syddanmark. Kommunen består af fem forvaltninger: Borgmesterforvaltningen, By- og Kulturforvaltningen, Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, Børn- og Ungeforvaltningen samt Ældre- og Handicapforvaltningen.

Læs kundecase

Vendemore er en hurtigt voksende virksomhed inden for markedskommunikation. De valgte Projectplace, fordi de kunne se, at værktøjet både kunne effektivisere det interne arbejde og forenkle samarbejdet med kunderne betydeligt. (In English)

Læs kundecase


Concent, som ofte har 35-40 bygge- og anlægsprojekter kørende samtidig, har brugt Projectplace siden 2003. De sætter ikke alene pris på den tekniske funktionalitet, men også på den personlige backup-funktion. (In English)

Læs kundecase

Da den internationale teknikvirksomhed Haldex splittede sin organisation op i tre adskilte virksomheder, havde man brug for et gennemsigtigt og brugervenligt værktøj til projektet, hvis omkostninger var i størrelsesordenen 100 mio SEK. Den foretrukne løsning blev Projectplace, som hjalp Haldex med at gennemføre projektet uden at sætte hverken sikkerhed eller fortrolighed over styr. (In English)

Læs kundecase

Et projekt, 13 lande, 40 personer. På vegne af Europa-Kommisionen er Working Life Forum (Arbetsmiljöforum) formand for Gender-CoP, som koordineres af projektleder Bengt Nilsson. Hans værktøj: Projectplace. (In English)

Læs kundecase

SAS Institute leverer software og serviceydelser i verdensklasse , som giver grundlaget til at træffe de rigtige beslutninger. SAS Institute er verdens førende leverandør af software og tjenesteydelser til business analytics og business intelligence.

Læs kundecase


IMI bruger ikke samme IT-infrastruktur i alle sine datterselskaber. Da koncernens aktiviteter i forsyningskæden blev mere og mere involveret i projekter på tværs af divisioner, blev det vanskeligere at eje og dele nøgledokumenter. (In English)

Læs kundecase

Den store, europæiske entreprenør Volker Wessels er involveret i mange forskellige projekter. Med mange spredte projektteams kan dokumentudveksling være et problem, særligt når mange store filer skal deles. (In English)

Læs kundecase

I 2009 sparede Zurich næsten 400.000 euro ved at benytte videokonferencer i kombination med Projectplace’ onlinemødefunktion i stedet for at mødes fysisk.

Læs kundecase

Vodafones krav var et virtuelt kontor, hvortil alle projektmedlemmer havde adgang, og hvor de omgående kunne finde de nødvendige dokumenter efter mottoet: ”Hvis verden er dit kontor, er trådløst netværksarbejde uundværligt.” (In English)

Læs kundecase


West Hertfordshire Hospitals NHS Trust valgte Projectplace som det primære, webbaserede projektledelsessystem til at implementere store, nye privatfinansierede sundhedsprojekter og til administration af sammenslutningens mere rutinemæssige porteføljer af større projekter. (In English)

Læs kundecase

J.S.Cock leverer vigtige komponenter til internationale offshore- og landbaserede industrier. Oversigt, kontrol og gennemsigtighed er ekstremt vigtigt for at undgå forsinkelser og deraf følgende store omkostninger for kunderne. (In English)

Læs kundecase

PMI UK havde behov for at give frivillige adgang til dokumenter, produceret af mange mennesker på forskellige tidspunkter og forskellige steder, samt mulighed for at udveksle dem. (In English)

Læs kundecase

”Projectplaces webbaserede tjeneste hjalp os utroligt under implementeringen af EASIS. Det er nemt og fuldstændig intuitivt”, siger Dr Vera Lauer, Manager E/E Concepts & Technologies, Daimler AG. (In English)

Læs kundecase


Cancer Research UK havde brug for et online-samarbejdsværktøj med minimale tekniske omkostninger. Det skulle også være tilgængeligt for mennesker med forskellig baggrund, som kunne udnytte Projectplaces gennemsigtighed. (In English)

Læs kundecase

More projects and a major re-organisation prompted The Swedish National Archives to choose Projectplace: “Projectplace is an internal success. We now have an organisation that is process-controlled, and Projectplace is helping us to work more efficiently.” (In English)

Læs kundecase

Flere Kunder