e-conomic international

"Det har været meget let og smidigt at komme i gang med at bruge Projectplace. Det er ikke noget, jeg hører om eller mærker til i hverdagen, for det er blevet en ganske naturlig del af vores arbejde; noget, vi alle sammen ’bare lige gør’"
Adm. dir. Torben Frigaard Rasmussen, e-conomic international A/S

Videndeling i verdensklasse

Som leverandør af internetbaserede regnskabssystemer fandt e-conomic et perfekt match i online samarbejdsværktøjet fra Projectplace, da selskabet for alvor ønskede at sætte både in- og ekstern videndeling på kortet. I dag opererer e-conomics 70 medarbejdere ét sted, når de skal dele viden på tværs af både afdelinger og landegrænser - og det er Projectplace.

Kort om kunden

Skalerbarhed fordrer hurtigt overblik

”Da jeg kom til e-conomic for knap to år siden, var en af de helt store udfordringer videndeling. Vi stod i den helt klassiske situation, hvor der blev skubbet en masse emails, Excel-regneark og .pdf-filer frem og tilbage, som alle var versionerede, men hvor ingen medarbejdere rigtigt vidste, om der nu også var tale om de senest opdaterede – ligesom de heller ikke var 100 pct. klar over, hvem der holdt styr på tingene i sidste ende og agerede tovholder på igangværende projekter”, indleder e-conomic internationals adm. direktør Torben Frigaard Rasmussen.

Krav til problemløsning

Viden skal deles hurtigere og bedre

”Vores udfordring blev kun klarere ved, at vi allerede dengang befandt os i voldsom vækst, og vores internationale ambitioner kan kobles tæt med vores ønsker om at gøre e-conomic stadigt mere skalerbar som virksomhed. Det vil sige, at vi skal sørge for at dele viden både bedre og hurtigere på flere lande og derfra sprede vores geografiske markedsfokus”. 

Løsningen

Videndeling ét sted faciliterer vækst

”I den forbindelse har vi haft meget stor glæde af Projectplace. Det faciliterer en langt smidigere videndeling – både på tværs af afdelinger og landegrænser – og har gjort os bedre til at arbejde sammen. Hvad enten vi skal dele lavpraktiske Excel-ark eller mere komplekse kravspecifikationer med kalenderaktiviteter og forskellige ’to dos’, har vi nu kun ét sted, hvor vi deler viden om og i vores projekter”.

Afholdelse af in- og eksterne webinarer 

”En væsentlig faktor at have i mente ved så hurtig vækst, som vi oplever, er, at det kan være svært for både nye og ’gamle’ medarbejdere at følge med. Selvom det kan være svært – for ikke at nævne omkostningstungt – at samle alle til seminarer, gør vi det fortsat ind imellem, men vi har suppleret seminarerne med den indbyggede facilitet i Projectplace, som gør, at vi kan gennemføre webinarer”. 

Store besparelser

”Hvis vi var benhårde i vores opfølgning, kunne vi sagtens sætte kroner og ører på vores besparelser. For de eksterne webinarer betyder jo, at hvor vi tidligere udøvede telefonsupport én-til-én, sidder en enkelt af vores gode supportere i dag og gennemfører en online præsentation for måske 18 kunder. Men mindst lige så vigtigt er det, at vi igennem webinarerne har formået at yde en online service for vores kunder, der har givet dem både lettere og hurtigere tilgang til viden”, slutter adm. direktør Torben Frigaard Rasmussen, e-conomic international.