Eniro

"Flere af os benytter også Projectplace til onlinemøder og det har reduceret behovet for rejser mellem de forskellige lande"

 

Projekter over landegrænser

Kort om kunden

Eniros produktudvikling i Norden er i vid udstrækning centraliseret, mens interessenter og styregrupper som regel er placeret i de andre nordiske lande. I alt driver Eniro hen ved 50 projekter i fem forskellige lande, gennem Projectplace.

Krav til problemløsning

”Projektkontoret består af 6-8 medarbejdere, som arbejder på tværs af organisationen. Vores rolle er at koordinere og optimere Eniros projektportefølje, men også at medvirke ved planlægningen af nye projekter. Vi kvalitetssikrer og vi overvåger at alle Eniros projekter bliver fulgt op – og så arbejder vi tillige med forskellige metodespørgsmål”.

Løsningen

”Med Projectplace samles alle dokumenter på et og samme sted og vi råder over en uhyre effektiv versionskontrol, ligesom vi eksempelvis kan ”låse” dokumenter, når der er behov for det”.

”Flere af os benytter også Projectplace til onlinemøder og det har reduceret behovet for rejser mellem de forskellige lande”. Eniro har arbejdet med Projectplace siden 2001 og de fleste af brugerne er selvlærte:

”På en måde føles det som om vi altid har benyttet Projectplace. I begyndelsen var der et par kolleger som havde behov for en introduktion til systemet. Men derudover vil jeg påstå, at vi er helt selvlærte”.