Logisys AS

”Vi havde undersøgt markedet og valget faldt på Projectplace, da man umiddelbart kan gå i gang. Der er ingen download af software eller andre opstartsprocedurer”, fortæller direktør i Logisys,”
Claus Fabricius, adm. direktør og partner i LOGISYS A/S.

Tidsbesparende og uundværligt værktøj

Konsulenthuset LOGISYS A/S skiftede til Projectplace for syv år siden. Et skifte, som ændrede virksomhedens måde at arbejde på.

Kort om Kunden

Lønsomhed. Optimering. Effektivisering. Udvikling. Konsulentvirksomheden LOGISYS er eksperter i at sætte fokus på hvordan virksomheder kan skabe lønsomhed gennem udvikling af logistik- og markedssiden samtidig med at der skabes synergi mellem områderne, for at opnå de bedste mulige resultater.

Et rådgivningsområde, der kræver struktur, overblik og organisering. Tre elementer, som konsulenthuset oplever som en integreret del af Projectplace. Det er i dag syv år siden, at LOGISYS skiftede til Projectplace. Virksomheden havde i længere tid søgt efter et effektivt projektstyringsværktøj, som kunne optimere processerne og kommunikationen med kunderne.

Krav til problemløsning

Et af firmaets forretningskriterier er, at skabe succes gennem individuelle løsninger og brug af værktøjer indenfor og på tværs af de tre hovedområder salgsudvikling mod markedet, logistikudvikling i forsyningskæden og understøttende værktøjer. På alle områderne er det en fordel for LOGISYS at benytte mulighederne i Projectplace.

”Nogle af styrkerne ligger i mulighederne for at holde stakeholders ajour. Både med automatisk opdatering, men også gennem den eksterne projektside. Det er også en styrke med den automatiske rykker, der gør, at statusrapporter kan opbygges nemt, ligesom information kan presses igennem dagligt eller ugentlig til stakeholders. Vi er også sikre på at ingen kan sige sig fri for at have fået informationen – den er altid tilgængelig og det giver os en masse fordele,” siger Claus Fabricius og forklarer:

”Vi sparer først og fremmest tid. For eksempel skal vi ikke bruge ligeså meget rejsetid, fordi Projectplace gør det muligt at mødes online. Vi mødes stadig fysisk med kunderne, men ikke i samme omfang som tidligere. Fordelene er enorme fordi nogle projekter spreder sig over flere lande. Med Projectplace er alle opdaterede på samme tid og har tilgang til de samme informationer hele tiden.”

Løsningen

Før Projectplace benyttede man i Logisys en kombination af Excel-ark og MS Project, til at styre de forskellige projekter. En løsning, som krævede flere opdateringer for de enkelte brugere og ikke er ligeså smidig.

”Ulempen er helt klart den manglende online opdatering og tvivlen om hvilken version man arbejder med. Det problem har man slet ikke i Projectplace, hvor det hele altid er opdateret,” siger Claus Fabricius, der med projektstyringsværktøjet også har fået muligheden for at gemme afsluttede projekter online.

”De projekter, vi er færdig med gemmer vi i et arkiv i Projectplace. Dermed kan vi altid finde det igen, hvis det bliver aktuelt. Samlet set giver Projectplace os en smidigere forretningsgang og et dagligt overblik over hvad der sker i de enkelte projekter. Vi kan altid se, hvem der har været inde og hvem der har ageret. Det giver også en mere ensartet struktur i opbygningen af projekter og et mere seriøst signal mod kunderne,” siger Claus Fabricius.