Odense Kommune - Welfare Tech Region

"Man skal passe på, at man ikke ødelægger og smadrer folks kreativitet og innovative glædesrus ved at presse voldsomme systemer og komplekse værktøjer igenem. I stedet handler det om at introducere system der er nemme for alle at bruge. Og her må jeg sige, at Projectplace er kommet for at blive. Det er et fremragende værktøj. Det virker hver gang, og der er aldrig problemer. Jeg har været begejstret lige fra start og har stadig kun godt at sige. Det er intet mindre end et perfekt værktøj til kommuner og projekter af vores størrelse".
Direktør Henning Seiding, Welfare Tech Region

Projectplace understøtter udbredelse af velfærdsteknologi i Odense

Odenses vision om at blive et internationalt anerkendt kraftcenter for udvikling, anvendelse og udbredelse af velfærdsteknologier skal realiseres inden år 2013, og midlet til fremtidig vækst er at skabe langsigtede, nære relationer mellem erhvervsliv, offentlige myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Projectplace er som online service til projektsamarbejde en vigtig medpassager på rejsen. 

Kort om kunden

Ambitiøse målsætninger

100 nye projekter, 50 nye virksomheder og 500 nye arbejdspladser er visionen og målet for den regionale erhvervs- og vækststrategi, der har ført til etableringen af det regionale projekt og foreningen Welfare Tech Region, der har base i Forskerparken i Odense. 

Krav til problemløsning

Mange internationale projekter

”Allerede på et tidligt tidspunkt indså jeg behovet for et effektivt og smidigt projektplanlægnings- og styringsværktøj grundet vores utroligt mange både in- og eksterne interessenter”.

Løsningen

Fuld fart frem og fuld nytteværdi

”I Welfare Tech Region arbejder vi inden for firewall’en af Odense Kommune, og det vil være et bureaukratisk mirakel at få givet adgang til, at en samarbejdspartner i Bruxelles gerne må køre på vores server. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre”. ”Vi diskuterede projektværktøjer i oktober, tog kontakt til Projectplace og fik programmet op at køre allerede omkring juletid. Det fungerer perfekt: Vi er kørende for fuldt blus med fuld nytteværdi og er langsomt ved at bygge værktøjet op til også at omfatte porteføljeledelsen af Welfare Tech Region”. 

Effektiv projektgennemførsel

”Produktet er fremragende. Noget af det, vi med stor værdi har brugt nogle gange, er selve konferencedelen, for selvom vi både har Skype og kan bruge WebEx, er begge dele til tider lidt usikre, imens Projectplace fungerer fantastisk og grundet sin online tilgang virker hver gang – uden problemer”.

”Det, der er afgørende nu, er, at vi skal blive dygtige nok til at bruge det helt ud i krogene, så alle igangværende og kommende projekter og projektmedlemmer får optimal nytte og glæde af det. Det er et fremragende projektværktøj, der oven i købet fungerer så genialt, at man kan skifte mellem sprog – noget, der er fantastisk for os, fordi vi arbejder både dansk og europæisk”, slutter Henning Seiding, direktør i Welfare Tech Region. 

Kundecase (pdf)