Sikkerhed

Vi beskytter alle dine data.

 

”Vi overvejede også andre løsninger, men vores høje krav til sikkerhed og enkelhed fik os til at vælge Projectplace.”

Mats Granström, IS informationschef hos ABB

Fortrolighed

Beskyttet netværk

Netværket, hvor Projectplace produktionsservere (tjenesten) ligger, er beskyttet af firewalls med stor kapacitet, systemer til detektering af indtrængning og belastningsafbalancering.

Rollebaseret adgangskontrol på mappeniveau

Adgangskontrol kan implementeres på mappeniveau i Projectplace for at forhindre brugere adgang, eller bemyndige dem adgang, til at læse og ændre indholdet af i mappe i et projekt.

Kryptering på militært niveau

Vi anvender Internet protocol, TLS 1.2 til at kryptere data i transit. Alle dokumenter lagret i Projectplace krypteres automatisk med en unik nøgle med krypteringsalgoritmen AES-256 og gemmes anonymt, så de ikke kan identificeres.

Stærke adgangskoder og unikke brugernavne

Alle brugere i Projectplace identificeres med et unikt brugernavn og godkendes i systemet med en personlig adgangskode. Specifikke krav til adgangskoder som længde og kompleksitet kan implementeres af projektadministratoren.

Dobbelt verificering

Med dobbelt verificering er brugernes konti beskyttet både af adgangskoden og deres mobiltelefon. Vi opfordrer alle brugere af Projectplace til at aktivere denne ekstra sikkerhedsforanstaltning ved logon.

Integritet

Fysiske og miljømæssige tiltag

Projectplace’s servere hostes på to separate faciliteter i Stockholm, Sverige. Projectplace bruger ISO-27001 certificeret- og SOC2/SSAE16 auditeret co-lokaliserings facilititer, som giver døgnet rundt fysisk sikkerhed og førsterangs miljøbeskyttelse. Det inkluderer omfattende identifikationssystemer, automatisk brandbeskyttelse, klimakontrol med stor kapacitet og udfaldssikker strømforsyning.

Beskyttelse mod malware

Projectplace leverer monitorering af filintegritet og antivirus-software til alle vores kritiske systemer, som kan påvirkes af malware.

Overvågningslogging, monitorering og sporbarhed

Projectplace muliggør omfattende sporbarhed med objekthistorik. Alle ændringer logges og er synlige. Logginformation lagres sikkert for at forhindre uautoriserede ændringer.

Tilgængelighed

Systemstatus og ydeevne

Projectplace har siden 2004 haft en gennemsnitlig oppetid på 99,98 %.

Tilgængeligheden af Projectplace’s tjeneste og status på oppetid overvåges af en uafhængig tredjepart (Pingdom) og offentliggøres dagligt på Projectplace’s hjemmeside.

» Systemets tilgængelighed og ydeevne på daglig basis

» Årlig tilgængelighed og vedligeholdelse

Stor kapacitet i flere lag

Projectplace netværksinfrastruktur er udviklet med henblik på stor kapacitet og maksimal tilgængelighed. I tilfælde af fejl implementeres og konfigureres alt driftskritisk udstyr – herunder routere, firewalls, net, applikations- og databaseservere samt lagrings- og netværksmatrixer – til problemfri overgang.

Hastighed med Akamai

Takket være samarbejdet med Akamai, en af verdens førende databehandlingsplatforme, er Projectplace nu endnu hurtigere og mere pålidelig.

Genoprettelse efter nedbrud og katastrofeberedskab

Projectplace produktionssystem kører på en klynge på flere sites på to forskellige lokationer. Alle kritiske servere og applikationer installeres begge steder. Det sikrer kontinuitet i tilfælde af større nedbrud eller katastrofe. Hvis der er fejl et af stederne, er det andet site konfigureret til at overtage alle produktionsopgaver med minimale serviceafbrydelser og kapacitetstab.

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Projectplace har fungerende spejlings- og sikkerhedskopieringsrutiner på plads for produktionsdatabaserne og dokumentlagringssystemerne. Skulle det usandsynlige ske, at der opstår nedbrud på flere servere, er sikkerhedskopiernes eneste formål at gendanne hele produktionssystemet.