Vilkår (Projectplace.dk)

Projectplace International AB ejer og servicerer dette webside samt forskellige tjenester på Projectplace.com. Projectplace tilbyder et webside og et system med et vist indhold af informationer, produkter og funktioner. Nedenstående dokumenter beskriver særlige vilkår og anden juridisk information om websiden; om vores ydelser samt om brugen af disse.

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre i nedenstående dokumenter. Vi informerer vores brugere om ændringer ved information på vores webside; i vores nyhedsbreve eller vi angiver det i de respektive dokumenter. Hvis du har spørgsmål til nedenstående informationer, kontakt os venligst på info@projectplace.dk

Terms of Use

Ved oprettelse af ny bruger skal brugervilkårerne accepteres.

Master Subscription Agreement

Kundeaftalen (Master Subscription Agreement) gælder kun betalende kunder og den formulerer rettigheder og forpligtelser mellem dig som kunde og os som udbyder. Kundeaftalen accepteres ved køb af en ny projektplads eller ved opgradering af den private plads.

Legal Disclaimer

Ansvarsbegrænsningen angiver vilkårene for hvordan informationer bliver benyttet på vores webside.


Privacy Statement

Privacy Statement beskriver vores integritetspolitik, herunder hvilke personlige informationer vi opbevarer, og hvordan informationerne anvendes.